James Suckling értékelés
Díjaink - 2022-07-26 11:04:29
Borleírások és pontszámok 2017-től 2021-ig.
TovábbBiodiverzitás és fenntarthatóság
Cikkek - 2021-02-15 09:54:45
A biológiai sokféleség megtartására, illetve visszaállítására való törekvés áthatja a szőlészeti munkánkat Tokajban és Villányban egyaránt.
TovábbSzámok a palackon. De miért pont ezek?
Cikkek - 2021-02-12 13:29:02
2006 táján hosszú hónapokat töltöttünk azzal, hogy nevet találjunk villányi házasításainknak, de nem tudtunk dűlőre jutni. Ekkor kerültek a képbe Krisztián matematika iránti vonzalma nyomán a prímszámok.
TovábbVillányi megszállottak
Cikkek - 2021-01-26 10:43:17
“Egyértelművé vált, hogy saját csapatot kell építenünk a Cuvée 7 és a nagy fajtaborok szőlészeti munkájához."
TovábbChampagne Deutz Vacsora/ Cuvée 5 évjárat bemutató
Programok - 2021-01-25 14:10:18
Nagy öröm számunkra, hogy egy estére ellátogatott hozzánk Villányba Fabrice Rosset, a Deutz Champagne elnök-vezérigazgatója.
Tovább