James Suckling értékelés

Díjaink - 2022-07-26 11:04:29

Borleírások és pontszámok 2017-től 2021-ig.

Tovább

Biodiverzitás és fenntarthatóság

Cikkek - 2021-02-15 09:54:45

A biológiai sokféleség megtartására, illetve visszaállítására való törekvés áthatja a szőlészeti munkánkat Tokajban és Villányban egyaránt.  

Tovább

Számok a palackon. De miért pont ezek?

Cikkek - 2021-02-12 13:29:02

2006 táján hosszú hónapokat töltöttünk azzal, hogy nevet találjunk villányi házasításainknak, de nem tudtunk dűlőre jutni. Ekkor kerültek a képbe Krisztián matematika iránti vonzalma nyomán a prímszámok.

Tovább

Villányi megszállottak

Cikkek - 2021-01-26 10:43:17

“Egyértelművé vált, hogy saját csapatot kell építenünk a Cuvée 7 és a nagy fajtaborok szőlészeti munkájához." 

Tovább

Champagne Deutz Vacsora/ Cuvée 5 évjárat bemutató

Programok - 2021-01-25 14:10:18

Nagy öröm számunkra, hogy egy estére ellátogatott hozzánk Villányba Fabrice Rosset, a Deutz Champagne elnök-vezérigazgatója. 

Tovább