Milyen egy fajtabor és milyen egy házasítás? Hogyan lehet megkülönböztetni egy fiatal bort egy korosabbtól? Melyek a testesebb és a légiesebb fajták és mit-milyen ételhez válasszunk? Hogyan érnek a borok, mi történik velük a pincében a szüret után? És a dűlőn, a szüret előtt? Milyen testközelből, a bőrünkün érezni, mi is az a terroir? Kóstolócsomagjainkban mindig az aktuális évjáratok borai szerepelnek, de a készlet erejéig igény szerint örömmel módosítunk. 

Kóstoló Tokajban

Kóstoló Tokajban

Kóstolónkra egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.


Telefonszám:

+36 30 593 6067

E-mail:

tasting@sauska.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek

09:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap

előzetes bejelentkezés alapján

Kóstoló Villányban

Kóstoló Villányban

Ajánlataink minimum kettő, maximum tizenkét főre érvényesek és előzetes bejelentkezést igényelnek.


Telefonszám:

+36 30 220 1339

E-mail:

tasting@sauska.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfő - Kedd

10:00 - 17:00

Szerda - Szombat

10:00 - 22:00

Vasárnap

09:00 - 16:00

  • 5 boros kóstolósor

    villányi és tokaji kínálatunkból, borfalatokkal 
    Időtartam: kb. 25 perc  

    4000 Ft

  • 7 boros kóstolósor

    villányi és tokaji kínálatunkból, borfalatokkal
    Időtartam: kb. 35 perc

    6000 Ft

  • 5 boros kóstolósor borfalatokkal, pincetúrával

    Időtartam: kb. 55 perc

    5000 Ft

  • 7 boros kóstolósor borfalatokkal, pincetúrával

    Időtartam: kb 65 perc

    7000 Ft

  • 5 boros kóstolósor borfalatokkal, pincetúrával és dűlőbejárással

    Időtartam: kb. 145 perc

    9000 Ft

  • 7 boros kóstolósor borfalatokkal, pincetúrával és dűlőbejárással

    időtartam kb. 180 perc

    11000 Ft

  • *A dűlőbejárás maximum létszáma 7 fő, foglalható az április 15-től augusztus 31-ig, valamint október 15-től november 15-ig terjedő időszakban az időjárás függvényében.